Karan Co d.o.o.

USLUGE PRANJA, SUŠENJA, PEGLANJA I TRANSPORTA VEŠA ZA HOTELE I RESTORANE

Centar za pranje Karan opremljen je kompjuterizovanim mašinama i ostalim elementima potrebnim za pružanje vrhunske usluge pranja i peglanja veša. U saradnji sa Ecolab-om, mašine za pranje su opremljene automatskim pumpama za doziranje deterdženta i pomoćnih hemijskih sredstava za efikasno i kvalitetno pranje, skidanje fleka i dezinfekciju linena. Rezultat je čisto belo opran veš, sa dužim vekom trajanja.
Posle procese pranja veš se razvrstava po kategorijama i zavisno od veša ide na peglanje ili na sušenje. Sušenje se vrši u profesionalnim sušarama koje omogućavaju da veš sačuva svežinu, mekoću i miris.

PEGLANJE VEŠA

Peglanje vesa se vrši na najmodernijem valjku radne širine 3.3m, prečnika fi 800, sa vakumom, što omogućava peglanje po svetskim standardima jedinstveno u Srbiji.
Radna širina od 3,3 m nam omogućava peglanje najvećih hotelskih čaršafa i navlaka bez preklapanja, a temperatura peglanja od 180 C vrši dodatnu dezinfekciju linena.
Slaganje linena se radi po standardima, a u dogovor ispunjavamo sve specifične zahteve klijenata. Opran,opeglan i složen veš pakujemo u najlone i dostavljamo na željenu adresu.

RADNO VREME I TRANSPORT VEŠA

Radno vreme centra za pranje je 24 sata, 7 dana u nedelji, u 3 smene stručno osposobljenih ljudi radi pružanja što kvalitetnije usluge. Kapacitet nam obezbeđuje da uslugu obavimo u najkraćem mogućem roku po najvišim standardima.

Kvalitetan vozni park omogućava nam mobilnost i mogućnost da smo Vam na raspolaganju u svakom trenutku.Vozila su adekvatno opremljena za nesmetan i bezbedan prevoz linena i ne ostavljaju mogućnost da se ugrozi kvalitet usluge u toku transporta.

Kontrola kvaliteta i dokumentacije je po ISO standardima 9000, 9001 i 9014